Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang €5 korting
Gratis verzending vanaf €99,95
Levering binnen 1 à 2 werkdagen

Over ons

Zanzûra

Wij zijn drie krachtvrouwen met ieder onze dromen en doelen. Sinds 2021 staan wij als fashionistas pur sang én business partners aan het roer van Zanzûra. Onze karakters en onze krachten zijn gevangen in de verschillende modellen, kleuren, pasvormen en materialen. Speels, eigenwijs, stijlvol, elegant en tegelijkertijd passievol, ondernemend, comfortabel en chic. We vullen elkaar naadloos aan en dat zie je terug in de ontworpen collecties. Wij zijn Zanzûra en wij willen elke vrouw stijlvol, zelfverzekerd en zorgeloos haar zelfgekozen weg zien bewandelen op onze schoen.

Leave footprints of love and kindness everywhere you go
Met een visie om de voortdurende viering van het leven te omarmen, stimuleert Zanzûra iedereen om de kleine dingen die het leven kostbaar maken te koesteren. De collectie van Zanzûra staat bekend om haar stijlvolle en elegante materialen en vormen die vrouwenharten sneller doet kloppen.

Zanzûra gelooft in de kracht van iedere unieke vrouw en wil deze individualiteit in iedere vrouw naar boven brengen op een casual noch elegante manier.

Handmade
Wil je écht iets bijzonders aan je voeten? In al onze ontwerpen vind je de liefde en passie voor het vak en het oog voor detail terug. We hechten grote waarde aan duurzaamheid, ethiek, stijl en kwaliteit. Daarom maken we iedere schoen met de hand en wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen.

en_USEnglish